De bedste reklamefilm til VM i 2014

VM handler kun om fodbold, ikke? Forkert. Der er også kamp om at lave de sjoveste og bedste reklamefilm. Ligesom til alle andre store sportsbegivenheder arbejder reklamebranchen på højtryk til VM i Brasilien. Vi har kigget på de bedste reklamefilm til VM 2014 og lavet Gravitys egen top 7. Måske har du allerede set dem, ellers se dem her.

 

Nr. 7 TAM – We Bring Them Home

Det brasilianske flyselskab TAM viser, at de bringer de brasilianske stjerne hjem til VM. Til trods for modstand fra både Spanien, Frankrig og England.

 

Nr. 6 Hyundai – Boom

På et hospital fyldt med gravide kvinder og nyfødte babyer, begynder sygeplejerskerne at spekulere på, hvad der skete for 9 måneder siden. Her er et flashback af, hvad der skete.

 

 

Nr. 5 Coca Cola – One World, One Game

Coca Cola har lavet en smuk reklame, hvor de inviterer små lokale fodboldhold fra de mest fattige dele af verden til VM i Brasilien. En smuk gestus.

 

Nr. 4 McDonalds – GOL!

Måske er deres tricks ægte – måske ikke. Uanset, er det sjovt og underholdende at se på.

 

Nr. 3 Nike – The Last Game

The Last Game er en animeret og humoristisk reklame, som viser Wayne Rooney som fisker, Cristiano Ronaldo som mannequin og Neymar som frisør. De har mistet deres job som fodboldspillere til ufejlbare fodboldkloner. I The Last Game skal de vinde deres job tilbage. Absolut en af de sjoveste reklamer til dette VM.

 

Nr. 2 Beats by Dr. Dre – The Game Before The Game

Reklamen fra Beats er proppet med stjerner som Neymar, Cesc Fabregas, Luis Suarez, LeBron James, Serena Williams og en masse fans. Masser af følelser og lækkerhed. Den holder til VM, og den holder også bagefter.

 

Nr. 1 Nike – The Winner Stays

Med 75. mio. afspilning på YouTube er der ingen tvivl om, hvilken film der vinder vores top 7. Det starter som en almindelig fodboldkamp, hvor to hold af teenagere spiller mod hinanden. Det lyder måske ordinært og kedeligt. Det interessante ved dette er, at teenagerne kan omdanne sig til store fodboldspillere bare ved at sige deres navne. Hurtigt forvandler kampen sig til en international fodboldkamp på et overvældende stadion med verdensstjerner som Cristiano Ronaldo, Neymar, Wayne Rooney og “The incredible Hulk”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*