Gravity-post 02.05.14

Så blev det fredag, og vi har vanen tro blandet en portion “ugen-der-gik”. Velbekomme og go’ weekend!

Be kind  – or you will regret it

Vær venlig. Nogle tanker herom og vigtigheden af det.

 

Vil du have mere trafik til din hjemmeside?

Facebook skruer måske nok ned for din rækkevidde, men op for trafikken til din hjemmeside. Den seneste undersøgelse fra Adobe viser nemlig, at antallet af annonceklik på Facebook er vokset med 70 % det seneste år. Samtidig oplever annoncørerne en vækst i omsætningen på 11 %. Facebook kan derfor være et vigtigt medie til at generere mere værdifuld trafik til din hjemmeside. Hos Gravity har vi i samme periode oplevet en stigning i klik-raten og et fald i klik-priser hos mange af vores kunder.

facebook.ad.like

 

 

Ved du, hvornår du skal poste, tweete, dele osv.?

Her kan du se, hvornår du får mest ud af dine opdateringer og aktiviteter på de sociale medier. Psst. I Facebook Analytics kan du se, hvornår dine følgere er online og på Facebook og derfor hvornår, det er bedst for dig og din virksomhed at opdatere. Tidspunktet kan variere fra branche til branche og fra publikum til publikum.

worst time to update

 

 

Gode visitkort kan åbne døre …

I denne digitale tidsalder gælder det mere end nogensinde om at have et visitkort, der skiller sig ud. Her er et par gode bud.
Visitkort inspiration

 

 

Uden mad og drikke …

I dag har vores søde praktikant Melissa været den venligste her hos os. Tusind tak for fantastisk kage på din sidste dag. Du er altid velkommen til at kigge forbi, uanset om du har kage med.

mmm.kage

 

God Weekend

I kan også følge os på Twitter, hvor vi med #TalkingGravity diskuterer den kommunikative tyngdelov, sociale medier, promotion, online marketing og meget mere fra vores hverdag.

Tak, fordi du læste med!

Mark_Twain

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*