Gravity-post 06-06-14

Efter 14 dages fravær, er Gravity-posten tilbage med det bedste fra ugen der gik. Se en helt fantastisk video fra Beats, og læs hvorfor strategi ikke længere er et skakspil, og se statistikken der viser, at mobilen har overhalet computeren.

Beats by Dre varmer op til VM

Vanen tro bliver der op til VM lavet en masse reklamefilm fra nogle af de største brands – men der er ikke mange som gør det så godt som Beats by Dre. Kun en uge efter Apple opkøbte Dr. Dres Beats, varmer de op til VM med en helt suveræn film. Efter at have set filmen glæder vi os endnu mere til VM.

 

Strategi er ikke længere et skakspil

Et interessant blogindlæg fra Harvard Business Review. Pointen er, at strategi ikke længere et spørgsmål om effektivitet, men et spørgsmål om forbindelser. Strategi, skal derfor i fremtiden være fokuseret på skabelse, uddybning og udvidelse af netværket med samarbejdspartnere og forbrugere. Brands skal i modsætning til tidligere ikke blot udnyttes som et aktiv til at sælge men i højere grad bruges til at skabe en platform for samarbejde. Du kan læse hele bloggen her.skak

 

Lyst til lidt mundgodt?

Læs manus til vores nye film, navngiv filmen på Facebook og vind lidt Gravity film-forkælelse. Skriv dit forslag i kommentarfeltet på Facebook. Vinder bliver offentliggjort senere idag på Facebook.

fb-update

 

 

Mobil og tablet har overhalet computeren

Det har hele tiden været et spørgsmål om tid. Nu er det sket. Vi danskere tilgår oftest sociale medier via vores mobil eller tablet. Se flere statistikker for brugen og sociale medier og mobile enheder i Skandinavien.

Scandinavisk mobilbrug

 

God weekend og god pinse

Det var alt for denne gang. Tak fordi du læste med og god weekend.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*