Gravity-post 11.04.14

 

Denne uges Gravity-post er landet og det er med en masse forskellige interessante indslag, fra ugen der gik. Du må hellere læse det hele, for nede i bunden er der nogle geniale tricks til hvordan du bruger farver i din konverteringsoptimering!

Fuck the poor.

Meget provokerende video, der først får os til at vise afsky, for derefter at lade skyldfølelsen skylle ned over os. Vi syntes det er en genial måde at sende et budskab på og vi har i hvert fald lært noget om os selv – har i?

 

 

LinkedIn Showcase: Ta’ SEO-førertrøjen før dine konkurrenter

Er du hurtig, kan du finde dit nye LinkedIn Showcase navn før konkurrenterne. Vi fortæller dig her, hvordan du finder det bedste, og hvorfor det er en god ide.

guide til linkedin

 

Rise of Social Media i E-handel

Det er svært at benægte den positive indflydelse sociale medier har på e-handels salg. Her er nogle interessante tal, der understreger, hvor vigtigt  sociale medier er i e-handel. Udvælges de rigtige og relevante sociale medier, kan de også bruges til andet end at pushe salget. De kan nemlig også skabe sammenhæng med virksomhedens øvrige kommunikation og markedsføring, og bringe virksomhederne tættere på deres målgrupper; deres publikum.

rise of social media

 

Hvad har du lært af de sociale medier?

Her er en liste med 50 ting vi har lært om Social Media Marketing. Listen er ikke i nogen bestemt rækkefølge og er ikke en komplet liste. Listen kan være nyttig om du er ny eller erfaren på de sociale medier.

social-ikoner

 

Konverterer dit website for lidt?

Vil du have dit website til at konvertere mere, så får du her nogle tips til at vælge de rigtige farver. Læs hvilke psykologiske farver der kan øge website konverteringer.

 

 

Nyd din påske, vi ses snart!

Tak fordi du læste med, vi glæder os til at dele med dig igen. Det bliver desværre først om to uger, da der har sneget sig en påske ind i næste uge.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*