Gravity-post 13.06.14

Fredag den 13. er en uhyggelig og forbandet dag, men vores fredagspost er fredelig og underholdende som altid.
Og dog. Der er noget skræmmende og uhyggelig sandt ved Volkswagens reklamefilm. God fornøjelse!

 

VW chokerer sit publikum

Under en forfilm i en biograf modtager et intetanende publikum en SMS. Kreativt, content- og context- marketing når det er bedst.

 

 

Vi er klar til at præsentere vores Gravity konceptfilm

Hvorfor er filmmediet så vigtigt? Og hvad er det, som kan få det til at virke som et uoverskueligt projekt at komme i gang med? Læs vores blogindlæg: “Brød, skuespil og video” om udfordringen og de mange fordele ved film, mens du venter på AMPLIFYING ATTRACTION, som får premiere i næste uge.

gravity.film

 

 

Facebook-pages ændrer i dag design

Her kan du se det nye strømlinede layout, og hvilken betydning ændringerne kan få for dig som Facebook-page administrator.

new fb page layout

 

 

Hvilken er din favorit?

VM handler kun om fodbold, ikke? Forkert. Der er også kamp om at lave de sjoveste og bedste reklamefilm. Ligesom til alle andre store sportsbegivenheder arbejder reklamebranchen på højtryk til VM i Brasilien. Vi har kigget på de bedste reklamefilm til VM 2014 og lavet Gravitys egen top 7. Måske har du allerede set dem, ellers se dem her.

 

Skermbillede 2014-06-12 kl. 12.54.47

 

 

 

17 tips til at finde dit mest relevante publikum

Der er millioner af brugere online og helt ærligt, de fleste vil ikke blive til leads. Ved at definere, hvem dit publikum er, hvilke oplysninger de værdsætter og hvor de tilbringer deres tid online, vil du være i stand til at fokusere din markedsføring. Her er 17 tips til, hvordan du definerer dit mest attraktive publikum.

skydeskive

 

 

 

Det var alt for denne uge

Vi slutter med nogle billeder fra snigpremieren på vores film “Amplifying Attraction”. Du må dog vente lidt endnu med at se den. Vi siger bare: Det bli’r stort!

God weekend.

Billede beskeder(1316276205)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*