Gravity-post 14.03.14

Så blev det fredag, og vi har vanen tro blandet en portion “ugen-der-gik”. Velbekomme og go’ weekend!

_______

Der er penge i skidtet

Renosyd er ikke længere et affaldsselskab, men et værdiselskab. Selskabets kunder i Skanderborg og Odder Kommuner skal nemlig opfatte det, de skiller sig af med, som værdier i stedet for affald. Og det er der rigtig mange af de 80.000 kunder, der allerede gør. Det giver bedre sortering og skåner miljøet for både giftige stoffer og CO2.
Med gennemtænkt og gennemført kommunikation, der tager udgangspunkt i et stærkt purpose, har Renosyd flyttet både holdninger og adfærd.
Se indslaget og hør både kunderne, miljøministeren og Skanderborgs borgmester fortælle, hvilken forskel Renosyd har skabt. Se også vores infographic, der visr nogle af de konkrete resultater.

 

_______

 

Infographic teaser

Fra det første år med emballagebeholderen

I det første driftsår med Renosyds emballageindsamling er der indsamlet over 2000 emballage. Se det imponerende resultat her

 

_______

illu20

Facebook, Microsoft og McDonald’s i samarbejde om at få danskerne til at udvise større overskud på nettet

En undersøgelse udført af Epinion viser, at 3 ud af 10 bliver decideret kede af det, når nogen kommenterer eller skriver noget negativt til dem. Til gengæld svarer 7 ud af 10, at de bliver glade, når nogen kommenterer positivt. Vi siger: Mere af det! Det samme gør Facebook, Microsoft og McDonald’s, der har indgået en usædvanlig alliance.

Læs mere om samarbejdet her

 

_______

dodssynder part 2

Synder du på Facebook?

Trænger dine smilebånd til lidt strækøvelser, kan vi anbefale denne gnavne blogger. For 10 dage siden gav vi jer “De 10 Facebook dødssynder-Part 1″. Nu får I del 2 og lidt at grine ad på vej mod weekenden. Det er ret sjovt. Til gengæld er det meste sandt.

 

_______

 

God Weekend.

I kan også følge os på Twitter, hvor vi med #TalkingGravity, diskuterer den kommunikative tyngdelov, sociale medier, promotion, online marketing og mere fra vores hverdag.

Tak, fordi du læste med!

citater_IsaacBashevisSinger_14-03-2014

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*