Gravity-post 21.03.14

Så er det blevet fredag, og vi har en frisk Gravity-post klar til dig med det bedste, fra ugen der gik. God læselyst og god weekend!

 

Bygger du flyet, mens du flyver?

Hos Gravity ynder vi at sige, at vi lægger asfalten, mens vi kører.
Nogle af vores kollegaer i USA har lige taget den et par skridt videre.

 

Nynarcissisternes hjemland

Vi er ret imponerede over disse tanker fra en 16-årig pige. Læs om, hvordan sociale medier påvirker unge menneskers liv – fra én af de unge selv. Det handler om selviscenesættelse, isolation, gruppepres – og selverkendelse.

Blog of Gravity – Nynarcissisternes hjemland

Skermbillede 2014-03-20 kl. 22.05.24

 

 

Det forventer vi os af sociale medier i 2014

De sociale medier er ikke længere nye, og brugerne er ikke længere “first movers”. Så hvad bliver nogle af de vigtigste trends i 2014? Her er Gravity’s bud:

Content Marketing først. Før alt andet er det vigtigt at tænke Content eller indhold ind i din social media planlæging. Dit publikum er ikke længere kun på Facebook. De bevæger sig ud på andre platforme, som Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn osv. For få succes på flere forskellige platforme, skal du tænke indhold, før du tænker medie. Vælg så de medier, du føler dig tryg på, og de medier hvor dit publikum er.

social-media-skilt

Pay-2-Play. I takt med at Facebook hele tiden skruer ned for, hvor mange du kan nå i en opdatering, stiller det større krav til annoncering. Derfor kommer sociale medier og annoncering i større grad til at hænge sammen i 2014. Annoncering kan dog ikke stå alene. For at få succes, skal du også tænke indhold; Content Marketing.

Micro Video. Videoer på sociale medier er ikke en ny tendens, men vi forventer at se endnu flere brugere benytte sig af Micro Video i 2014. Micro Video er video på 7 sek. som man blandt andet ser på Instagram. Kan du  involvere brugerne og udnytte Micro Video i din social medie strategi, kan det et vigtigt skridt på vejen til succes i 2014.

 

 

 

Er kvinder en del af din målgruppe?

Så er her, 6 råd om hvad du skal vide om kvinder og sociale medier.

Skermbillede 2014-03-20 kl. 21.39.42

 

 

Kvalitet vs. kvantitet

Skal du vælge side i din Content Marketing-strategi? Det spørgsmål får du svaret på her.

man

 

Bliv ven med Gravity på Facebook

Det var alt for i dag og for denne uge

Tak, fordi at du læste med. God weekend.

Courage_is_what_it_takes_to_stand_up

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*