Gravity-post 22.08.14

Gravity-posten er landet med lidt af hvert fra ugen, der gik. Lær om værdien af dit netværk, bliv klogere på succeen #ALSIceBucketChallenge, og læs om “Respekten, der blev væk”.

Hvad har vi lært af #ALSIceBucketChallenge

Kendisser, der hælder isvand ud over sig selv i en god sags tjeneste, er blevet et viralt megahit de seneste dage. Social media-kampagnen har indbragt ALS (Amyotrofisk lateral sklerose) 15 millioner dollars. Men hvad kan du lære af kampagnen? Her kan du læse fem grunde til, at ALS-udfordringen” blev en succes, og hvordan du kan implementere dem til gavn for din egen virksomhed.

ALS-kampagne

 

 

Respekten, der blev væk

Autoritet og respekt er oppe i tiden efter TV2’s udsendelsesrække “Kundskab eller kaos”. Skolelærerne kan ikke forstå, hvor respekten er blevet af. Politikerne kan heller ikke. Men hvorfor i alverden ikke gøre en indsats for at få den tilbage i stedet for at klynke og skyde skyld og ansvar på alle andre? Læs blog-indlægget og se, om du er enig med vores redaktør, Tue.

glad-mand2

Twitter ændrer sin algoritme

… og det får betydning for, hvad Twitter i fremtiden viser dig i dit news feed. Se her, hvad ændringen betyder for dig.

Shah_Twitter_20121031_420w

 

Hvad er dit netværk værd?

Vis mig dit netværk, og jeg skal fortælle dig, hvilke muligheder du har. Analyser viser, at mennesker med en stor omgangskreds og et stort netværk, og som desuden er involveret i samfundsaktiviteter uden for deres arbejde, er mere succesfulde i deres karriere. Her kan du se, hvor meget er dit netværk værd.

network.net-worth

 

Sådan kombinerer du tekst og visuelt indhold og får bedre socialt engagement?

Holder du tekst- og billedopdateringer adskilt? Har du overvejet, hvordan tekst og visuelt indhold supplerer hinanden?
Parring af visuelt indhold med smart beskrivende tekst kan forstærke din markedsførings- og tiltrækningskraft. Det fører til mere interaktion.
Se her hvordan.

7visualmarketing

God Weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*