Gravity-post 28.03.14

Så er det fredag og denne uges Gravity-post indeholder alt fra lumre reklame-kampagner til LinkedIn- og Facebook tips! Rigtig god weekend!

Do it for Denmark!

I en tid, hvor Danmark oplever sine laveste fødselstal i mere end 30 år, giver Spies dig ferier med ægløsningsrabat. Rejseselskabet Spies er nu på banen med en kampagne, der skal få flere danskerne til at tage partneren i hånden og stikke af på en romantisk storbyferie. Den er kreativ og i kontekst – og så er den lidt lummer. Det er jo fredag …

 

 

LinkedIn bliver bedre for både virksomheder og følgere

Den 14. april sker der noget helt nyt på LinkedIn. Her får du en gennemgang af den kommende opdatering, der ændrer nogle basale funktioner. Læs hvad LinkedIn Showcase Pages kommer til at betyde for din virksomhedsprofil og – ikke mindst – hvordan du udnytter det.

logo-linkedin

 

 

Giver du Facebook lov til at læse dine beskeder?

Hvis du vil hente den nye udgave af Facebook-appen til din smartphone, siger du ja til mere, end du måske har lyst til. Det kan du læse mere om her

 

 

Forstærk din rækkevidde på Facebook

I takt med at Facebook hele tiden skruer ned for, hvor mange du kan nå i en opdatering, stiller det større krav til annoncering. Som vi kalder det Pay2Play. Her er et lille trick at øge dine opdateringers rækkevidde på Facebook – uden betaling.

 

TAK! fordi du læste med.

Vi afslutter som altid vores fredags-post med et citat. Denne gang med respektfuld hilsen til Kevin Magnussen og hans imponerende resultat. Med fuld fart mod weekenden ønsker vi alle en god én af slagsen, når I kommer så langt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*