Gravity-post d. 15.05.14

Vores fredags-post er i denne uge blevet til en torsdags-post. Trods én dag mindre til at samle indhold, fastholder vi det høje kvalitets- og underholdningsniveau. Ugens emne er i øvrigt venlighed.

Kill them with love

På den internationale mindedag for holocaust angreb gruppen “Laut Gegen Nazis” det tyske Nazi-parti NDP med kærlighed.
“Laut Gegen Nazis” opfordrede deres følgere til at like NDP på Facebook og uploade farverige kærlighedsbilleder. Mere end 100.000 deltog i det “Like Attack”, der skabte mere end 7.000.000 impressions på de sociale medier.

 

 

Vil du have flere til at dele dine blog-indlæg?

Hvis du skriver en blog eller producerer andet indhold, ønsker du sikkert at dit indlæg delt så mange gange som muligt. Af ren og skær venlighed giver vi her nogle nyttige tips til hvordan du får din-blog post delt flere gange.

blog infographic

 

 

Dos or Don’ts? Helt klart et don’t!

Du kan bruge sociale medier til at komme tættere på dit publikum … Og du kan misbruge medierne til at skubbe publikum fra dig – og dig selv ud over kanten. Døm selv.

10171000_10152453398318945_5998124228722837207_n

 

 

 

 

Otte uger i praktik – uvurderlig erfaring

Forventningsafstemning er afgørende, når man skal starte et nyt projekt, privat såvel som professionelt. Hvad forventer kunderne? Og chefen? Eller din partner? Og kan du levere? Hvis du ikke har afstemt forventningerne, så risikerer du, at forventningens glæde bliver den største. Cecilie har skrevet et blog-indlæg om forventningsafstemning og om at sige til og fra.

globus-ballon-mand

 

 

5 myter om Social Media Marketing

Der findes rigtig mange myter omkring sociale medier og brugen af dem. Bl.a.: “Publikum læser ikke sociale opdateringer”, og “Sociale medier kan ikke helbrede dårligt omdømme”. De myter skal vi aflive. Jo, publikum læser dine opdateringer. Facebook er i dag, lige efter Google, den mest værdifulde kilde til trafik til din hjemmeside. Og jo, Facebook og sociale medier kan hele sår på dit omdømme. Læs her hvordan.

SoMe myth

 

 

 

 

God weekend og god St. Bededag

I kan også følge os på Twitter, hvor vi med #TalkingGravity, diskuterer den kommunikative tyngdelov, sociale medier, promotion, online marketing og mere fra vores hverdag.
Lav en god weekend og nyd den ekstra fridag.

Tak, fordi du læste med!

2014-05-15-citater_Dalai_Lama

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*