Gravity-post om Event Marketing, hvorfor #JustBeNice ikke er nok og om at være, hvor din målgruppe er

Så er Gravity-posten pakket og klar. Vi sender dig, som altid, på weekend med gode tips & tricks. Læs bl.a., hvorfor Event Marketing er en god ide, om emballage-virksomheden Serviteur, som ville give mening og om at have et nysgerrigt sind. God læselyst.

 

Derfor bør Event Marketing være en del af din markedsføringsstrategi

En succesfuld Event Marketing-kampagne kan generere indhold og engagement – også før og efter selve arrangementet. Her er de bedste råd til at sikre, at dit arrangement bliver en succes.

event-marketing

 

 

Kolding-firma har opdaget en ny tyngdelov

Nogle mennesker får altid deres vilje. Og nogle virksomheder kommer altid igennem med deres budskaber. Hvorfor mon? Vi har været ude i universet og tilbage i tiden for at finde svaret. Fra Newton til nutiden. Der findes en formel for kommunikation. Du kan læse mere her, eller se filmen om formlen for kommunikation og tiltrækning.

tiltrekning-1024x290

 

 

Delivering Service that Makes Cents/Sense

At være serviceminded, venlig og leve op til afstemte forventninger er vigtig, men det er ikke nok. Det skal være bakket op af relevante og passende handlinger. That makes cents/sense. Gode pointer af Ted Rubin.

delivering_service_that_makes_cents-sense

 

 

 

Det giver mening

Hvilken forskel gør du egentlig for dine kunder? Hvad ville verden miste, hvis din virksomhed var væk i morgen? Og hvor skal din virksomhed hen? Hvad er meningen? De spørgsmål stillede emballage-virksomheden Serviteur sig selv efter en større omstrukturering. Se her, hvordan Gravity hjalp med at finde svarene og give virksomheden ny tyngde og retning.

COG-9

 

 

Hvor er dine kunder?

45 pct. af alle butiks-kunder går hjem og shopper foran computeren. Det er resultatet af en ny cross channel-virkelighed, som alt for få danske butikker er forberedt til. Det handler om at være, hvor din målgruppe er og møde dem der. Læs, hvad du kan gøre for få dine kunder til at købe i butikken frem for på nettet.

xehandel_scanpixiris_0.jpg,qitok=QmguSIkz.pagespeed.ic.prl2qoc49f

 

 

Nysgerrighed er lige så vigtig som intelligens

At have et sultent sind og være nysgerring er lige så vigtigt som intelligens. Læs her hvorfor.

20140828_1

 

 

God weekend

Tak, fordi du læste med. Nyd weekenden. Vi ses snart igen.

anigif_enhanced-buzz-29408-1405693589-7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*