Gravity-post om IKEA, Malaysia Airlines og tips & tricks til Facebook og LinkedIn

Så er det fredag og denne uges Gravity-post indeholder alt fra kreative og sjov YouTube-kampagner til LinkedIn- og Facebook tips! Rigtig god weekend!

IKEA lancerer BookBook

IKEA har lavet flere humoristiske og kloge træk på de sociale medier, og senest denne reklame for deres BookBook. Se reklamen der har fået millioner af mennesker til at grine.

 

 

Malaysia Airlines, hvad tænker I på?

Luftfartsselskabet med ansvaret for det forsvundne MH370 og for MH17, der blev skudt ned over Ukraine, annoncerede i mandags en “My Ultimate Bucket List”-kampagne. En kampagne, hvor kunderne blev bedt om at nævne de steder, de gerne vil opleve, inden de dør. Læs her om kampagnen, som i den grad er ude af kontekst.

Malaysia.Airline

 

 

Sådan skriver du en god statusopdatering på Facebook

Hvordan skriver man den perfekte statusopdatering? Skal opdateringen være med link, billede, video eller kun tekst? Hvor lang må opdateringen være, og hvornår skal den leveres? Du får svarene her.

tips-tricks

 

 

 

Sådan kan du maksimere din LinkedIn Eksponering

Her får du fem tips til at optimere dit indhold til LinkedIn, og derved gøre dine artikler på LinkedIn endnu mere tiltrækkende.

5tips.for.linkedin

 

 

 

Forbedringer på Facebook: Sådan udnytter du dem

Der noget nyt på Facebook. Se her, hvad den nye ændring kommer til at betyde for dig og din virksomhed og, ikke mindst, hvordan du udnytter den

facebook

Hvis du ikke kan kommunikere, kan du ikke lede

Kommunikation er kernen i næsten alt, hvad vi gør. Hvis du ønsker at opbygge bedre kommunikationsevner og opnå bedre tyngde som leder, bør du undgå disse kommunikationsfejl.

Lolly.Daskal

 

 

 

Bliv ven med Gravity på Facebook

 

Det var alt for i dag og for denne uge

Tak, fordi at du læste med. God weekend.

49cf8c58fdd324151a047bc2dbd28a7155ae71d8_m

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
*